Tereza Mej traži podržku vojske i policije zbog mogućnosti da dođe do novog napada

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Mej traži podržku vojske i policije zbog mogućnosti da dođe do novog napada

Britanska premijerka Tereza Mej zatražila je podršku od vojne jedinice  kako bi pomogli naoružanim policijcima nakon sastanka "COBRA" koji je održan sa visokim liderima.

Kako navodi, nivo pretnje u Velikoj Britaniji je visok kao i mogućnost da dođe do novog napada.

Ona je dodala da se raspoređuju vojnici kako bi pomogli naoružanim policajcima.

- To je mogućnost koju ne možemo da ignorišemo da postoji šira grupa pojedinaca povezana sa ovim napadom - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je Mej nakon samoubilačkog bombaškog napada u kojem su ubijene 22 osobe, među kojima su i deca, na koncertu američke pevačice Arijane Grande u Mančesteru.

Takozvana Islamska država preuzela je odgovornost za sinoćnji samoubilački napad na koncertu američke pevačice Arijane Grande u Mančesteru, kada su 22 osobe poginule, a 59 povređeno.

Osumnjičeni za napad identifikovan je kao 23-ogodišnji Salman Abedi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.