Tereza Mej preživela glasanje o nepoverenju u partiji

Izvor: Danas, 13.Dec.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Mej preživela glasanje o nepoverenju u partiji

EPAMej je premijerka Britanije od 2016. godine Tereza Mej je večeras mogla da odahne, nakon što su joj članovi vladajuće Konzervativne partije izglasali poverenje i omogućili ostanak na čelu stranke sledećih 12 meseci. Premijerka Mej je dobila 200 glasova podrške, ali je 117 poslanika Torijevaca bilo protiv. Iako su poslanici Konzervativne partije pozdravili aplauzom ovu […] Članak Tereza Mej preživela glasanje o nepoverenju u partiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Terezi Mej izglasano poverenje

Izvor: Danas, 13.Dec.2018

Britanska premijerka Tereza Mej danas je preživela glasanje o poverenju u Konzervativnoj partiji. Članak Terezi Mej izglasano poverenje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.