Teretnjaci i dalje čekaju, negde pet, a negde četiri sata

Izvor: B92, 09.Nov.2018, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjaci i dalje čekaju, negde pet, a negde četiri sata

Beograd -- Teretna vozila jutros na izlazu iz zemlje čekaju po više sati - na Batrovcima pet, a Kelebiji i Horgošu po četiri sata, saopštio je AMSS.

U Srbiji je jutros saobraćaj umerenog intenziteta, dok veći broj vozila očekuje vozače već u prvim popodnevnim satima, shodno kraju radne nedelje i dolasku vikenda.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj umerenog inteziteta, višesatna čekanja kamiona na granici

Izvor: Beta, 09.Nov.2018

Sаobrаćаj se od jutros odvija umerenim intezitetom, a veći broj vozilа očekuje se u prvim popodnevnim sаtimа, shodno krаju rаdne nedelje i dolаsku vikendа, saopštio je Auto moto savez Srbije.Premа poslednjim informаcijаmа nа nаplаtnim stаnicаmа nemа zаdržаvаnjа.Nа putničkim...

Nastavak na Beta...

AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji

Izvor: Beta, 09.Nov.2018

Na putevima u Srbiji saobraćaj je večeras pojačanog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima na graničnim prelazima Srbije zadržavanja su do 30 minuta.Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije zadržavanja su četiri...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.