Teretni voz pregazio petogodišnju devojčicu kod Splita

Izvor: Kurir, 10.Nov.2012, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretni voz pregazio petogodišnju devojčicu kod Splita

Teretni voz pregazio petogodišnju devojčicu, koja je preminula po prijemu u bolnicu u Splitu

SPLIT – Treretni voz na relaciji Ogulin-Split u subotu popodne oko 16.25 časova udario je nedaleko od železničke stanice Kaštel Gomilici na petogodišnju devojčicu.

Okolnosti kako je došlo do tragedije se još uvek istražuju, a zasada je poznato da je devojčica kolima Hitne pomoći prebačena u KBC Split ali je po prijemu izdahnula.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prvim nezvaničnim informacijama nesreća se dogodila na delu pruge koji nije baš najpregledniji, a mašinovođa nije ni primetio devojčicu za koju se predpostavlja da je pretrčavala prugu.

Navodno je bila i sa grupom dece, pa se predpostavlja da se možda igrala pored pruge.

Policija i dalje istražuje ovaj slučaj.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teretni voz pregazio petogodišnju devojčicu kod Splita

Izvor: medio.rs, 10.Nov.2012

Teretni voz pregazio petogodišnju devojčicu, koja je preminula po prijemu u bolnicu u Splitu

Nastavak na medio.rs...

Teretni voz pregazio petogodišnju devojčicu

Izvor: Glas javnosti, 11.Nov.2012, 12:00

SPLIT – Treretni voz na relaciji Ogulin-Split u subotu popodne oko 16.25 časova udario je nedaleko od železničke stanice Kaštel Gomilici na petogodišnju devojčicu...Okolnosti kako je došlo do tragedije se još uvek istražuju, a zasada je poznato da je devojčica kolima Hitne pomoći prebačena...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.