Terao je na seks za 60 evra!? U Sremskoj Mitrovici uhapsili osumnjičenog za podvođenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terao je na seks za 60 evra!? U Sremskoj Mitrovici uhapsili osumnjičenog za podvođenje!

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati

M.A. (31) sa područja Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je nekoliko meseci koristio tešku materijalnu situaciju maloletnice i podvodio je.

Pročitajte i:

Osumnjičeni se tereti da je podvodio devojku koja je iz istog kraja kao i on. Žrtva je inače iz rasturene porodice, završila je samo niže razrede osnovne škole, a ranije je bila i u vanbračnoj vezi. Osumnjičeni je prema navodima znao njenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tešku porodičnu finansijsku situaciju i to je zloupotrebljavao.

- U prethodna tri meseca, uz silu i pretnje, za novac podvodio je 17-godišnjakinju većem broju muškaraca. Devojku je primoravao na seks sa muškarcima iz kraja, ali i iz Beograda, Novog Sada, inostranstva. Od klijenta je naplaćivao od 40 do 60 evra, s tim da njoj nije davao ni dinara. Dnevno je devojci uglavnom dovodio po dvojicu muškaraca - kaže izvor blizak istrazi.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Osumnjičeni je od ranije poznat policiji. Hapšen je zbog razbojništva, teških krađa, krađa vozila i jedno vreme je proveo u zatvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.