Teral: Podrška Srbiji na putu ka EU

Izvor: RTS, 14.Jul.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teral: Podrška Srbiji na putu ka EU

Francuski ambasador u Beogradu Žan-Fransoa Teral izjavio je da novu proevropsku vladu Srbije i Francusku očekuje zajednički posao u narednom periodu i obećao podršku Srbiji na putu ka članstvu u EU. "Formirana je nova proevropska vlada. Započećemo posao da bismo zajedno radili", rekao je Teral  na prijemu u francuskoj ambasadi povodom 14. jula, nacionalnog praznika Francuske.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasador Teral: Imamo poverenja u proevropsku srpsku Vladu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2008

BEOGRAD - Ambasador Francuske u Beogradu Žan-Fransoa Teral izjavio je večeras da će ta zemlja, kao predsedavajuća Evropskoj uniji, ali i kao stari prijatelj Srbije, pomoći novoj preoevropskoj vladi na putu ka Evropi..."Francuska, koja predsedava Savetom EU, ali i kao stari prijatelj Srbije,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.