Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Okt.2023, 21:42

Tepić objavila deo iz iskaza osumnjičenog za masovno ubistvo u okolini Mladenovca

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je deo iz iskaza osumnjičenog za masovno ubistvo u okolini Mladenovca U.B. Ona je upitala predsednika Srbije Aleksandra Vučića zašto se krije od javnosti da se U.B. "brani" time da su meštani bili ljubomorni zato što se druži sa javnim ličnostima iz “Zadruge", rijalitija na TV Pink?

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Šta kažete na ovo Aleksandre Vučiću?“: Marinika Tepić objavila deo iskaza osumnjičenog za masovno ubistvo u okolini Mladenovca

Izvor: Danas, 14.Okt.2023

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je deo iz iskaza osumnjičenog za masovno ubistvo u okolini Mladenovca U.B.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.