Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2024, 19:41

Tepić o saopštenju ambasada Kvinte: Preporuke ODIHR pre prolećnih izbora, a ne za četiri godine

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da su ambasade zemalja Kvinte od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić jasno tražile da se preporuke Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) usvoje pre predstojećih lokalnih izbora u Srbiji, koji bi trebalo da budu održani na proleće.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tepić: Ambasade zemalja Kvinte od Brnabić i Vučića jasno tražile da usvoje preporuke ODIHR pre narednih lokalnih izbora

Izvor: Danas, 01.Mar.2024

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da su ambasade zemalja Kvinte od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić jasno tražile da se preporuke ;Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) usvoje pre predstojećih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.