Izvor: N1 televizija, 10.Mar.2021, 20:59

Tepić kaže da je Vučić „upao“ na mere, MUP ne demantuje autentičnost dokumenta

Aleksandar i Andrej Vučić su "upali" na mere legalnog prisluškivanja, i to tako što su komunicirali sa prisluškivanim licima“, kaže potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, na osnovu iskaza koje su joj, kako kaže, dostavili saslušani policajci. Dodaje - tako su 1.572 puta upali na mere zato što su se „dopisivali i ‘zivkali’ sa inkriminisanim licima – ekstremistima, kriminalcima i ljudima koji imaju problem sa zakonom“. U Ministarstvu unutrašnjih poslova kažu da ne mogu ni da potvrde, ali ni da ospore autentičnost dokumenata.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SSP: Kampanja laži Vučićevih tabloida ne može sakriti veze vrha države sa kriminalcima

Izvor: Beta, 10.Mar.2021

 Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da "kampanja laži i najbesramnijih uvreda, koju su po komandi pokrenuli Vučićevi tabloidi, ne može prikriti istinu o vezama vrha države sa kriminalcima i ekstremistima"."Marinika je dokazala da su Aleksandar i Andrej Vučić razgovarali sa ljudima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.