Tepić (SSP): Skandalozna odluka da rebalans budžeta bude usvojen uredbom par dana pre sednice ...

Izvor: Beta, 25.Apr.2020, 10:50

Tepić (SSP): Skandalozna odluka da rebalans budžeta bude usvojen uredbom par dana pre sednice ...

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas "skandaloznom" odluku Vlade Srbije da "uredbom usvaja rebalans budžeta samo nekoliko dana pre nego što se skupština ponovo sastane".Ona je upitala zašto rebalans budžeta nije usvojen u redovnoj zakonskoj proceduri kada, kako je ocenila, vlada ima "punu kontrolu nad radom parlamenta"."Da li ste zato smislili da uredbom, mimo skupštine, koja se sastaje za tri-četiri dana, progurate 'na mala vrata' najvažniji zakon u zemlji, a da će narod onda sve to da proguta samo zato što ćete podeliti 100 evra", upitala je Tepić, a prenela je Stranka slobode i pravde. Potpredsednica SSP je upitala i da li se vlast plaši da će "neko čuti da vam je deficit skoro tri milijarde evra, što je dvostruko više nego za vreme prethodne ekonomske krize"."Ili da se ne čuje kako ćete zadužiti ovu zemlju za dodatne milijarde evra - ukupno 12 milijardi evra za osam godina vlasti", dodala je Tepić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SSP: Skandalozna odluka vlade da rebalans budžeta usvoji uredbom par dana pre sednice skupštine

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Apr.2020

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas "skandaloznom" odluku Vlade Srbije da "uredbom usvaja rebalans budžeta samo nekoliko dana pre nego što se skupština ponovo sastane"...Ona je upitala zašto rebalans budžeta nije usvojen u redovnoj zakonskoj proceduri kada,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.