Teodosić ide kod Obradovića

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić ide kod Obradovića

Fenerbahče je prošle godine uzalud pokušavao da angažuje Miloša Teodosića, što je potvrdio i sportski direktor Mirsad Jahović, ali sada je nikad bliži, prenosi "Mocart sport".

 Miloš Teodosić  

Turski mediji bruje da je Teodosić ovoga puta praktično prihvatio ponudu, pošto se prethodno čuo sa Nemanjom Bjelicom i informisao o stanju u klubu i gradu. Taj razgovor je izgleda bio presudan prilikom donošenja konačne oduke.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Takođe dodaju da je srpski plej imao i ponudu Efesa, na čijoj klupi od nedavno sedi Dušan Duda Ivković, ali da je prethodno dao reč Željku Obradoviću koju nije želeo da pogazi.

 

Teodosiću inače ističe ugovor sa CSKA iz Moskve, čiji su čelnici javno poručili da ne žele da produže saradnju sa njim, tako da je to još jedan pokazatelj da će karijeru gotovo sigurno nastaviti u Fenerbahčeu.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.