Teodorović: Ispunjavanje faraonskih želja umesto saobraćajnih analiza

Izvor: Danas, 29.Apr.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodorović: Ispunjavanje faraonskih želja umesto saobraćajnih analiza

Akamedik Dušan Teodorović, profesor Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, gostujući na N1 u Novom danu kaže da, kad su u pitanju radovi u centru grada, vlast ne radi neophodne analize, već samo kopa, i da to što je zatvoren i Trg i još nekoliko ulica - u normalnom svetu nije normalno. Članak Teodorović: Ispunjavanje faraonskih želja umesto saobraćajnih analiza se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Žan Pol Gotje dolazi u Izrael da obuče Madonu za Evrosong

Izvor: Danas, 29.Apr.2019

Vrhunski francuski modni kreator Žan Pol Gotje doputovaće u Izrael u maju povodom nadmetanja za pesmu Evrovizije da još jednom obuče Madonu, koja će nastupiti u finalu, i izraelsku pevačicu Danu Internešnal. Članak Žan Pol Gotje dolazi u Izrael da obuče Madonu za Evrosong se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.