Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2021, 16:23

Tenzije zbog odbijanja nošenja maske ispred škole u Krapinskim Toplicama

ZAGREB - U jednoj školi u Krapinskim Toplicama, u Hrvatskoj, danima su podignute tenzije, zbog toga što jedan učenik, koga podržavaju roditelji, ne pohađa nastavu jer odbija da nosi masku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

HAOS U HRVATSKOJ Antimaskeri podržavaju dečaka koji ne želi da nosi masku u školi, policija privodi, demonstranti upoređuju novinare sa "HITLEROVIM LJUDIMA" (VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Sep.2021, 09:47

Tenzije u i ispred škole u Krapinskim Toplicama rastu, a jedna osoba koja se pridružila podršci učeniku koji ne pohađa nastavu jer ne želi da nosi masku, privedena je jutros zbog odbijanja da se identifikuje policiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.