Tenk i helikopter proizveden u Gani su nešto najluđe što ćete videti (VIDEO)

Izvor: B92, 11.Okt.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tenk i helikopter proizveden u Gani su nešto najluđe što ćete videti (VIDEO)

Ukoliko će ikada morati da vode rat stanovnici Gane će biti "ponosni" zahvaljujući "vrhunskoj“ vojnoj tehnologiji domaće proizvodnje.

Ukoliko ste mislili da Barak Obama i Vladimir Putin raspolažu impresivnim vojnim arsenalom možda je vreme da vidite čime se može pohvaliti narod Gane. Oni su vrlo ponosni na svoju kompaniju „Kantanka“ koja proizvodi SUV automobile ili barem želi da tako ljudi misle.

Fora je u tome što Kantanka sve delove nabavlja iz Kine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u pogonima ih samo sastavlja. Kada se ne bave sklapanjem neobičnih tenkova, proizvode vojna vozila i letelice koje su postale pravi hit na Reddit-u.

Taj deo asortimana osmislio je samoprozvani apostol dr Kvadvo Safo koji na snimcima objašnjava kako se, na primer, vojno vozilo može okretati u svim smerovima i kako helikopter "može govoriti“, pa upozorava ljude dok hoda unazad.

Pogledajte snimak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.