Telohranitelji tuže Džonija Depa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telohranitelji tuže Džonija Depa

Bivši telohranitelji Džonija Depa tuže holivudsku zvezdu tvrdeći da su previše radili, da su bili potplaćeni i da su se često osećali kao njegove dadilje s obzirom na to da su glumca često čuvali od njega samog.

Judžin Areola i Miguel Sančez podigli su tužbu protiv glumca u kojoj traže novac koji im Dep navodno duguje.

Oni tvrde da od aprila 2016. do januara 2018. godine nisu plaćeni za prekovremeni rad i da im je bila uskraćena hrana i odmor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Neverovatne tvrdnje koje su naveli u optužnici uključuju "brisanje droga s Džonijevog lica u noćnom klubu" i čuvanje njegove dece, piše Dejli mejl.

Jedan telohranitelj je izjavio da je morao paziti na jedno od Depove dece jer dete nije živelo u istoj kući gde i glumac, navodi list.

Oni kažu da je rad za holivudsku zvezdu bio nepodnošljiv i da su se često osećali kao njegove dadilje s obzirom na to da su glumca često čuvali od njega samog.

Dep se nije oglasio povodom tužbe telohranitelja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.