Telo mlade Letonke pronađeno na kraljičinom posedu

Izvor: S media, 08.Jan.2012, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo mlade Letonke pronađeno na kraljičinom posedu

Na imanju britanske kraljice Elizabete II u okrugu Sandringem nedavno je pronađeno telo mlade devojke, za koju je policija danas saopštila da je 17-godišnja Letonka Alisa Dmitrijeva, nestala u avgustu prošle godine.

Telo devojke otkrila je 1. januara osoba koja je šetala psa u šumi na oko kilometar i po od glavne kapije kraljičinog poseda Sandringem haus, na istoku Engleske.



Detektivi pretpostavljaju da je Dmitrijeva ubijena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
, a policija je zasad saopštila da je "vrlo malo verovatno" da je devojka umrla prirodnom smrću, javio je Bi-Bi-Si.

Devojku živu sahranio, ona se izvukla

Izgubila milion funti zbog netačnog odgovora (VIDEO)

Engleska: Veroučitelj nasrtao na dečake (VIDEO)

Dmitrijeva, koja je rođena u Letoniji, a živela u Engleskoj, poslednji put je viđena 31. avgusta u obližnjem gradiću Kings Lin, a jedan član njene porodice prijavio je nestanak 6. septembra.

Policija je identifikovala devojku pomoću otiska dlana i DNK iz butne kosti posle više bezuspešnih pokušaja.

Policija je u decembru ponudila nagradu od 5.000 funti onome ko ponudi informacije o kretanju Alise Dmitrijeve posle 31. avgusta.

Na mestu gde je pronađeno telo mlade Letonke redovno se love fazani, u čemu često učestvuju i članovi kraljevske porodice.

Kraljevska porodica se, po tradiciji, i ovog Božića okupila na imanju u Sandringemu, ove godine bez kraljičinog supruga, princa Filipa (90) koji je operisao srce.

(Tanjug)

Foto: Guardian.co.uk

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.