Televizijama N1 i Al Džazira zabranjeno prisustvo otvaranju vetroparka Čibuk 1

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizijama N1 i Al Džazira zabranjeno prisustvo otvaranju vetroparka Čibuk 1

Ekipama televizija N1 i Al Džazira zabranjen je danas ulazak na ceremoniju svečanog otvaranja vetroparka "Čibuk 1" u Mramorku kod Kovina, prenela je televizija N1.

Vetropark "Čibuk 1" izgradila je kompanija Masdar iz Abu Dabija. Kako je ranije saopšteno, sa 57 turbina i instalisanom snagom od 158 megavata, električnom energijom će snabdevati 113.000 domaćinstava.

Svečanosti povodom otvaranja vetroparka prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

TV ekipama N1 i Al Džazire zabranjeno da prate otvaranje vetroparka

Izvor: VOA, 11.Okt.2019

Televizijskim ekipama N1 i Al Džazira nije dozvoljen ulazak na ceremoniju svečanog otvaranja vetroparka "Čibuk 1" u mestu Mrakorak kod Kovina. Direktor N1 kaže za Glas Amerike da je reč o skandalu, diskriminaciji medija i namernom i ciljanom događaju. "Mislim da je to skandal, da se ekipi jednog...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.