Televizija Bosilegrad počela sa radom

Izvor: Glas javnosti, 14.Avg.2012, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizija Bosilegrad počela sa radom

BOSILEGRAD – Televizija Bosilegrad, iz istoimene pogranične opštini na jugoistoku Srbije, počela je eksperimentalno emitovanje programa na kanalu 61. Nova informativna kuća radiće zajedno sa Radio Bosilegradom u sastavu Javnog preduzeća Centar za kulturu.

Televizija Bosilegrad je na konkursu Republičke radiodifuzne agencije još 2007. godine dobila dozvolu za emitovanje lokalnog televizijskog programa.

"Tek sada počinjemo sa radom, jer smo u međuvremenu morali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << izvršimo brojna merenja na terenu, zatim da rešimo više organizacionih, tehničkih, finansijskih i kadrovskih pitanja", kaže Vladimir Zaharijev, predsednik opštine.

On kaže da je izgradnjom predajnika na planini Crnook televizijskim signalom pokriven centar i više od polovine teritorije opštine, u kojoj na površini od 571 kvadratnog kilometra živi samo 8.570 stanovnika.

Posle Vranja sa tri i Bujanovca i Preševa sa po dve televizije, ova u Bosilegradu je osma po redu TV stanica u Pčinjskom okrugu.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Televizija Bosilegrad počela sa radom

Izvor: Kurir, 14.Avg.2012

BOSILEGRAD – Televizija Bosilegrad, iz istoimene pogranične opštini na jugoistoku Srbije, počela je eksperimentalno emitovanje programa na kanalu 61. Nova informativna kuća radiće zajedno sa Radio Bosilegradom u sastavu Javnog preduzeća Centar za kulturu...Televizija Bosilegrad je na konkursu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.