Telenor povećava cene rominga

Izvor: S media, 09.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Telenor" povećava cene rominga

Cene roming usluga "Telenor" korisnika od sutra će biti više, a podela zemalja po zonama, kao i sistem da u jednoj zoni važi jedna cena, ostaje nepromenjen, saopštila ta kompanija.

Dolazni pozivi u prvoj zoni za postpejd korisnike poskupeće za tri dinara, a za pripejd za dva dinara po minutu.

Odlazni pozivi za sve korisnike u prvoj i drugoj zoni poskupeće za pet, a u trećoj za 10 dinara po minutu.

U saopstenju se navodi da će SMS za sve korisnike >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poskupeti u prvoj i drugoj zoni za dva dinara, a u trećoj za tri dinara, dok će cene GPRS saobraćaja ostati iste.

"Telenor" navodi da pripejd korisnici mogu da uštede i do tri puta ako, umesto da direktno pozovu broj, ukucaju kod *123*, a potom i broj telefona i #.

"Telenorovi" korisnici u Crnoj Gori koji koriste usluge mreže "Promonte" od sada će plaćati dolazne pozive osam dinara po minutu. Odlazne pozive ka svim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori, kao i SMS poruke ka svim destinacijama plaćaće po promotivnoj ceni od 14 dinara po minutu, a cena SMS poruke je osam dinara.

Kako se napominje, u ove cene nije uključen PDV ni porez na upotrebu mobilnog telefona.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.