Telefon za nespretne korisnike

Izvor: Mondo, 02.Sep.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefon za nespretne korisnike

Konačno se neko setio i ovoga. Nama zvuči jako zanimljivo - telefon otporan na udarce!

Motorola je nedavno predstavila nove Moto X Play i Moto X Style modele za ovu godinu, ali, izgleda da u planu imaju još jedan veoma zanimljiv uređaj. Poznati leaker na Twitteru je objavio informaciju da će se krajem godine pojaviti telefon pod imenom Moto X Force, uređaj otporan na udarce koji će biti svrstan u klasu visokobudžetnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << telefona.

Sudeći prema informaciji sa Twittera, telefon će imati ekran veličine 5.43 inča rezolucije QHD, odnosno 2K. Procesor će biti Snapdragon 810. Interna memorija iznosi 32/64 GB i biće ugrađena baterija kapaciteta 3760 mAh.

Pretpostavlja se da će predstavljanje telefona biti u decembru, prenosi Android Central. Moto X Force će imati dizajn koji smo već videli na drugim Moto uređajima.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.