Telefon jači od čelika!

Izvor: Mondo, 03.Jul.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefon jači od čelika!

Turing Phone pored izdržljivosti poseduje i odlične specifikacije.

Telefon izgleda kao da ste ga izvukli iz nekog naučnofantastičnog filma.

Turing Robotics Industries predstavio je Turing Phone, prvi telefon na svetu napravljen od materijala koji je jači od titaniuma i čelika.

Turing Phone telefon radi na Android 5.0 Lollipop verziji operativnog sistema, ima ekran veličine 5.5 inča rezolucije 1080p >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Full HD, 13MP zadnju kameru, 8MP prednju kameru i bateriju kapaciteta 3000 mAh.

Dolazi sa Snapdragon 801 čipom koji u sebi sadrži quad-core Krati CPU 2.5GHz i Adreno 330 GPU, 3GB RAM memorije. Interna memorija zavisi od modela – 16, 32 ili 64GB. Specifikacije pravog flagship telefona.

Telefon poseduje i skener otiska prsta. Ali, za razliku od drugih telefona kojima je ovaj senzor ugrađen u home taster, na ovom se nalazi sa strane.

Ono što nećete pronaći na ovom modelu je microUSB port za punjenje. Umesto toga, koristi magnetni punjač. Takođe je i vodootporan. Specijalni Ocean Master nano premaz dozvoljava da telefon potopite do dubine od 9 m.

Pored odličnog hardvera tu je i odlična sigurnost. Iz kompanije kažu da telefon koristi zaštićenu mrežu za komunikaciju, koja je zaštićena od hakerskih i ostalih pretnji. Cena telefona kretaće se od 610 do 870 dolara, prenosi Mashable.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.