Izvor: Mondo, 03.Jun.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefon!

Služi za razgovor i dopisivanje i svako može da ga kupi!

Nokia 105 i Nokia 105 Dual SIM su novi mobilni telefoni, čija baterija u stanju pripravnosti (stand by) traje i do 35 dana, po navodima Conversations bloga. Telefon je idealan za nezahtevne korisnike kojima je SMS ili poziv primarna telefonska funkcija, a dobro će doći i osobama koje često putuju - kao telefon bez interneta, koji neće slučajno napraviti dodatne troškove.

Displej u boji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vrlo mali, dijagonale svega 1.45 inča (3.7 centimetara), baterija je kapaciteta 800 mAh, a kućište može biti u plavoj, crnoj ili beloj boji. Podržane su mreže od 800 i 1.900 MHz, telefon se puni preko microUSB porta i dimenzije su mu 108 x 45 x 14.1 milimetar, a težina svega 69 grama. Jedine "napredne" funkcije ovog telefona su poboljšan kvalitet razgovora, imenik za do 2.000 kontakata, baterijska lampa na vrhu i FM radio.

Prodaja bi, prema navodima pomenutog portala, trebalo da počne tokom juna, po ceni od oko 27 evra, što bi kod nas moglo da bude oko 3.300 dinara.

Kako vam se sviđa ovaj telefon za telefoniranje? Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: Microsoft Lumia

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.