Tela Kobija i Điđi predata porodici, supruga i majka odlučuje gde će njeni voljeni biti sahranjeni i traži uspomene od uprave Stejples centra (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Feb.2020, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tela Kobija i Điđi predata porodici, supruga i majka odlučuje gde će njeni voljeni biti sahranjeni i traži uspomene od uprave "Stejples centra" (FOTO)

Moja porodica bi želela da ima sve stvari, poručila je Vanesa Brajant Porodica Brajant je, konačno, preuzela tela Kobija i Đijane koji su 26. januara stradali u helihopterskoj nesreći, prenose američki mediji. Kobijeva supruga Vanesa odlučiće da li će sahrana legendarnog košarkaša biti masovni događaj ili intimna ceremonija u krugu porodice i prijatelja. Brajant za života nije mogao ni da sanja koju će žalost i tugu izazvati njegov odlazak na večni počinak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Svih ovih dana od njegove pogibije do danas fanovi sa svih strana sveta u Los Anđelesu održavaju uspomenu na njega, pale sveće, donose cveće i suvenire, iscrtavaju murale i pišu mu grafite. Gospođa Brajant je tražila od uprave “Stejples centra” da joj predaju sve ono što su fanovi ispred dvorane ostavljali u znak sećanja na legendu Lejkersa. "Moja porodica bi želela te stvari“, javila nam je Vanesa. Označićemo svaki od predmeta, majice pisma, košarkaške lopte, plišane igračke. Stavićemo u posebne kontejnere i isporučiti porodici - rekla je Li Zeidman, predsednica uprave "Stejples centra" za „Los Anđeles Tajms”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tijela Kobija i Điđi predati porodici

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2020

Porodica Brajant je, konačno, preuzela tijela Kobija i Đijane koji su 26. januara stradali u helihopterskoj nesreći, prenose američki mediji. Kobijeva supruga Vanesa odlučiće da li će sahrana legendarnog košarkaša biti masovni događaj ili intimna ceremonija u krugu porodice i ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.