Izvor: Blic, 13.Jan.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek treba da se venčaju, a na njihov prag stigao je neočekivan poklon od nepoznatog pošiljaoca od kojeg su se NAJEŽILI

Meri Hal i njen verenik Čak Nis iz američke savezne države Vinskonsin venčaće se 20. januara, a pokloni su već počeli da im stižu na kućnu adresu. Ali, jedna pošiljka posebno ih je iznenadila.

Na adresu im je stigao paket s porukom '"Molim vas, otvorite pre venčanja", a pošaljilac je bio potpuno nepoznat.

– Dok mi je Čak čitao pismo cela sam se naježila – objavila je na Fejsbuku buduća mlada.

Naime, u paketu su se nalazile pažljivo zamotane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čaše za šampanjac s ugraviranim imenima "Meri i Čak" uz poruku: "Dopusti mi da plešem s tobom zauvek".

Uz čaše se nalazilo i pismo sa potpisom sedam članova porodice Felker koja je paru objasnila zašto su im poslali ovaj poklon i kako su uopšte došli do njih. Reč je o čašama koje su pripadale bračnom paru Čaku i Meri Felker takođe iz Viskonsina, koji su u braku bili 62 godine, a koji su nedavno preminuli.

Deca bračnog para odlučila su da potraže na internetu postoji li neko ko će se venčati, a zove se isto kao njihovi roditelji. Preko Gugla su pronašli Meri Hal i Čaka Nesa i njihovu najavu venčanja. Uz malo truda, otkrili su njihovu adresu i poslali im ove čaše.

– Srdačno se nadamo da ćete prihvatiti ove čaše za šampanjac koje su jednom pripadale našim pokojnim roditeljima, Čaku i Meri Felker iz Lakrosa u Vinskonsinu. Oni su bili voljeni roditelji sedmoro dece. Naša porodica je blagoslovena što je njih imala za roditelje. Bili su 62 godine u jako srećnom braku. Čak (Čarls) i Meri Felker bili su stubovii našeg društva i bili su jako, jako voljeni. Najviše su voleli da plešu zajedno – stoji u pismu koje je poslalo sedmoro dece pokojnog para.

Meri je poklon s oduševljenjem primila i poručila je kako ne može da dočeka dan venčanja kako bi se fotografisala s čašama koje su dobili i tu fotografiju poslala deci para kojem su one pripadale. Osim toga, Meri i Čak kažu kako žele da nastave tradiciju i da će u budućnosti potražiti par koji se zove kao oni i poslati im čaše kao što su ih i oni dobili.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.