Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 05:31

Tek što su se venčali, Andrija i Aleksandra otkrili da ni bračne terapije nisu pomogle: Razvod je neminovan FOTO

Brak Andrije Milošević i Aleksandre Tomić na prvom ispitu
Andrija Milošević i Aleksandra Tomić važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Već više od decenije uživaju u ljubavi a kao kruna skladnog odnosa u februaru 2022. godine na svet je stigao sin Relja. Glumački par od prvog dana veze potpuno je posvećen zajednici koju se trude da sačuvaju daleko od očiju javnosti. Podrška, oslonac su jedno drugome, obožavaju putovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << po Južnoj Americi, a spaja ih i ljubav prema glumi, najpre pozorištu zahvaljujući kojem su se i upoznali.
Pročitajte: Uslikani – Rastužiće vas snimak Andrije i Đeđe koji je preplavio internet, evo kakav je zaista njihov brak FOTO Ata images

Fokusirani su osim na sina i na pozorište „Teatar na Brdu“ koji su otvorili pre nekoliko godina sa kolegom Viktorom Savićem. Pozorište već neko vreme izuzetno lepo radi, Andrija i Aleksandra dovode kolege širom Srbije da kod njih igraju, sve predstave su posećene, a uporedo sa tim oboje su angažovani po pitanju serija i filmova.
Pročitajte: Najlepši mladenci – Venčali se Andrija Milošević i Đeđa, uz njih samo odabrani ljudi Instagram

Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Ata images




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.