Tek što je objavio da ima devojku: Izabranica najboljeg fudbalera sveta dobila konkurenciju?

Izvor: B92, 16.Feb.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek što je objavio da ima devojku: Izabranica najboljeg fudbalera sveta dobila konkurenciju?

Nemačka manekenka Ana Kristina Švarc objavila je fotografiju koja je izazvala burne rekacije.

Naime, lepa Nemica se pohvalila na svom Instagram profilu fotografijom sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

"Jedan običan radni dan sa Kristijanom Ronaldom“, napisala je manekenka u opisu fotografije koja je izazvala brojne spekulacije, pa pojedini tvrde da je uspela da osvoji srce fudbalera.

Ana je sa Ronaldom sarađivala na snimanju reklame.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenutno najbolji fudbaler sveta nedavno je predstavio javnosti svoju novu devojku manekenku Georginu Rodrigez. Međutim, neki veruju da je lepa Georgina dobila konkurenciju i da nemačkoj manekenki fudbaler nije mogao da odoli.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO) RONALDO PREVARIO DEVOJKU? Ova nemačka SEKSI CICA je zavela zvezdu Reala

Izvor: Kurir, 16.Feb.2017

...Ronaldo i nemačka manekenka su nedavno snimali reklamu, a pojedini mediji su preneli da aktraktivna Nemica zavela fudbalera i da su njih dvoje u vezi.."Jedan običan dan na poslu sa Kristijanom Ronaldom", napisala je nemačka manekenka pored zajedničke fotografije..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.