Tek će biti haos: Popodne i uveče potop FOTO

Izvor: Mondo, 03.Sep.2018, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek će biti haos: Popodne i uveče potop FOTO

Meteorolozi za danas posle podne i uveče najavljuju ogromne količine padavina, grad, grmljavinu i olujni vetar. "Upaljen" narandžasti meteoalarm širom Srbije

U toku dana na području Srbije očekuje se lokalna pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa jakim pljuskovima (više od 20 mm za kratak vremenski period), grmljavinom, gradom i olujnim vetrom, naročito tokom popodneva i večeri u centralnim i istočnim krajevima, saopštio je RHMZ.

U upozorenju koje je izdala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nacionalna meteorološka kuća navodi se i da su u Beogradu, posle podne i uveče u pojedinim delovima grada, mogući jaki pljuskovi (više od 20 mm za kratak vremenski period) sa grmljavinom, gradom i jakim vetrom.

I Weather2Umbrella najavljuje "sličnu situaciju".

UPOZORENJE! https://t.co/JZgtFd79ZK

— Weather2Umbrella LTD (@W2U_LTD) September 3, 2018

Pogledajte fotografije sinoćnjeg nevremena u Vojvodini. Tačna lokacija - Bezdan:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.