Tejlor Grin britanskom premijeru: Poljubi me u d*pe VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 10:21

Tejlor Grin britanskom premijeru: "Poljubi me u d*pe" VIDEO

Republikanska desničarka Mardžori Tejlor Grin poručila je Dejvidu Kameronu da može da je "poljubi u d*pe".

Ona je ovo poručila nakon što je Kameron pozvao američke zakonodavce da usvoje zakon koji uključuje podršku Ukrajini.

Saveznica Donalda Trampa rekla je da bi ministar spoljnih poslova Velike Britanije trebalo da se "brine za sopstvenu zemlju" nakon njegove intervencije oko više milijardi dolara vrednog paketa strane pomoći koji je prošao kroz Kongres.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Predlog zakona je prošao kroz Senat, ali se suočava sa duboko neizvesnom budućnošću u Predstavničkom domu, gde se tvrdolinijaški republikanci koji se slažu sa predsedničkim kandidatom GOP-a Trampom protive zakonu.

Upitana o Kamerunovim komentarima od srede, Tejlor Grin je rekla za Skaj njuz: "Dejvid Kameron mora da brine o svojoj zemlji i, iskreno, može da me poljubi u d*pe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MA MOŽE DA ME POLJUBI U D*PE..." Trampova saveznica UŽIVO u programu poslala zanimljivu poruku Dejvidu Kameronu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024

Hit snimak..Republikanska desničarka Mardžori Tejlor Grin poručila je Dejvidu Kameronu da može da je "poljubi u d*pe"...Ona je ovo poručila nakon što je Kameronn pozvao američke zakonodavce da usvoje zakon koji uključuje podršku Ukrajini...Saveznica Donalda Trampa rekla je da bi ministar spoljnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.