Tatjana Pašić vredi za četvoro

Izvor: Danas, 19.Nov.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tatjana Pašić vredi za četvoro

Demokratska stranka je ušla u privremeni organ uprave Beogradom zato što smo poštovali zakonsku odredbu i izabrali naše kandidate. Vlada se ponašala minimalno u skladu sa zakonom i odredila jednog od dvoje. Samim tim su napravili kamuflažu ispravnosti celog procesa. Na prvi sastanak Privremenog veća nisu pozvali našeg člana, Tatjanu Pašić, i time su pokazali da, i pored toga što su godinu i po dana imali apsolutnu kontrolu kroz sve istražne organe, ništa loše nisu našli ni protiv Dragana Đilasa ni protiv njegovog tima. Sada šarenom lažom pokušavaju da građanima prodaju još više magle - kaže za Danas Borislav Stefanović, šef poslaničkog kluba DS u Skupštini Srbije, odgovarajući na pitanje o motivima ulaska demokrata u privremenu vlast u glavnom gradu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tatjana Pašić vredi za četvoro

Izvor: B92, 20.Nov.2013, 08:12

Demokratska stranka je ušla u privremeni organ uprave Beogradom zato što smo poštovali zakonsku odredbu i izabrali naše kandidate. Vlada se ponašala minimalno u skladu sa zakonom i odredila jednog od dvoje. Samim tim su napravili kamuflažu ispravnosti celog procesa. Na prvi sastanak Privremenog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.