Izvor: S media, 21.Jan.2013, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tatjana Babić direktorka Agencije za borbu protiv korupcije

Odbor Agencije za borbu protiv korupcije danas je jednoglasno izabrao dosadašnjeg vršioca dužnosti Tatjanu Babić za direktora Agencije.

Na sajtu Agencije (www.acas.rs) navodi se da je Odbor obavio razgovor sa troje kandidata koji su ušli u najuži izbor. Svo troje su pokazali veliku kompetenciju, širinu i visok profesionalni kvalitet.



Odbor je prednost jednoglasno dao Tatjani Babić, koja je i radom u prethodnom periodu pokazala visok profesionalizam, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << autonomiju, lični integritet.


"S obzirom na činjenicu da Tatjana Babić ima posebno iskustvo i dobro poznaje unutrašnju organizaciju i probleme sa kojima se Agencija suočava, njen izbor na mesto direktora omogućiće brzo ostvarivanje ciljeva i zadataka Agencije", navela je Agencija.

Prethodna direktorka Agencije Zorana Marković smenjena je 9. novembra 2012. godine, a za vršioca dužnosti postavljena Tatjana Babić.

Odbor Agencije za borbu protiv korupcije raspisao je 20. novembra javni konkurs za direktora te institucije.

(Beta)

Foto:Beta\Miloš Miškov\AV

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Agencije za borbu protiv korpucije bira direktora

Izvor: Akter, 21.Jan.2013

Odbor Agencije za borbu protiv korupcije danas će razgovarati sa tri kandidata za mesto direktora te agencije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.