Tarzan dolazi u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tarzan dolazi u Srbiju

Ovu odluku, većinom glasova, doneo parlamentarni Odbor za međunarodne odnose i iseljenike

Novi ambasador Crne Gore u Srbiji, sa sedištem u Beogradu biće Tarzan Milošević (DPS). To je većinom glasova odlučio parlamentarni Odbor za međunarodne odnose i iseljenike.

- Reč je o kandidatu prepoznatljivog političkog takta sa dugogodišnjim iskustvom u obavljanju zahtevnih državnih poslova - kazao je Andrija Nikolić, predsednik odbora.

Sada sledi da ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skupštinsko telo o pozitivnom mišljenju o Miloševiću obavesti predsednika Crne Gore, koji po Ustavu imenuje ambasadore na osnovu predloga Vlade i parlamentarnog odbora.

Bivši jugoslovenski diplomata Miodrag Lekić (bio ambasador SRJ u Mozambiku, Lesotu i Svazilendu, Italiji, Malti i San Marinu), imenovanje političkog direktora DPS Tarzana Miloševića za ambasadora u Srbiji ocenjuje kao novi primer "arogancije vlasti".

- Imenovanja ambasadora Crne Gore postala su interna stvar stranke na vlasti, koja isključivo ostvaruje svoje parcijalne interese, a ne opšti interes pritom ne poštujući elementarne kriterijume za imenovanje ambasadora - kaže Lekić, dodajući da se ovim činom dodatno provocira crnogorska javnost.

BONUS VIDEO: Snimak iz Crne Gore za NEVERICU: Pijani mladić ušao u tuđi stan, kada se probudio nije znao šta ga je SNAŠLO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.