“Tanjug” u društvu CNN-a i Rojtersa

Izvor: Blic, 29.Maj.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Tanjug” u društvu CNN-a i "Rojtersa"

Pored CNN-a, “Raša tudej”, “Rojtersa” i “Blumberga”, “Tanjug” biće jedan od medijskih partnera Međunarodnog ekonomskog foruma koji se ove godine održava u Sankt Peterburgu.

Tako će se srpska novinska agencija na “ruskom Davosu” naći rame uz rame sa nauticajnijim svetskim medijima današnjice. Logo “Tanjuga” biće “u društvu” i američke TV mreže CNBC i kineske državne televizije ČTV.

Zanimljivo je i to da je “Tanjug” jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << desetak partnera Foruma, iako će sa njega izveštavati stotinak medijskih kuća.

"Tanjugovi" ljudi moderatori i organizatori panela

Međutim, izveštavanje neće biti jedini zadatak “Tanjuga”, jer se ova novinska agencija ugovorom o partnerstvu obavezala i na to da na Forumu komunicira ključne poruke učesnika, organizuje panel diskusije, i ustupa “svoje ljude” kao moderatore na brojnim okruglim stolovima i panelima.

Glavna tema ovogodišnjeg Međunarodnog ekonomskog foruma (SPIEF), koji se od 1. do 3. juna održava pod pokroviteljstvom predsednika Rusije Vladimira Putina, biće “Postizanje nove ravnoteže na globalnoj sceni”.

Očekivanja su da će ovaj događaj biti vrlo posećen, a procene su da će u prostor “Roskongresa” tih dana posetiti oko 50.000 ljudi, od učesnika konferencije, preko biznismena i eksperata iz celog sveta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na ruskom Davosu "Tanjug" u društvu vodećih svetskih medija

Izvor: RTS, 29.Maj.2017

Na predstojećem Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, koji se naziva "ruskim Davosom", Novinska agencija "Tanjug" je jedan od medijskih partnera Foruma u društvu sa globalno najuticajnijim svetskim medijima. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.