Tanjug ignoriše nalog Poverenika da obelodani svoje dugove

Izvor: Danas, 25.Okt.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanjug ignoriše nalog Poverenika da obelodani svoje dugove

Novinska agencija Tanjug, koja posluje i pored odluke o gašenju iz 2015. godine, nije dostavila javnosti podatke o svim svojim dugovanjima prema različitim državnim organima i preduzećima, kao i o tome kojom pokretnom i nepokretnom imovinom raspolaže, iako im je Poverenik za informacije od javnog značaja naložio da to učine, nakon žalbe Danasa. Članak Tanjug ignoriše nalog Poverenika da obelodani svoje dugove se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radio po zakonu, pa dobio otkaz

Izvor: Danas, 25.Okt.2018

Predrag Spasojević, diplomirani pravnik i rukovodilac Odeljenja za pravne i skupštinske poslove u Opštini Požega, proglašen je za neraspoređenog službenika i najavljen mu je otkaz samo zato što je, kao poverenik za informacije od javnog značaja u toj lokalnoj samoupravi, radio po zakonu. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.