Tanjug: Roditelji uhapšenih pušteni u zgradu policije

Izvor: B92, 17.Mar.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanjug: Roditelji uhapšenih pušteni u zgradu policije

Roditelji uhapšenih Miodraga Simovića i Nikole Dragosavljevića ušli su popodne u zgradu policije u Bulevaru Despota Stefana.

Njih je u zgradu propustio načelnik Policijske uprave Beograd Milan Stanić, javlja izveštač Tanjuga.

Lider Dveri Boško Obradovioć je prethodno zatražio da u policiju uđu, roditelji, advokati i predstavnici opozicije.

On tvrdi i da je uhapšeno 10 mladića od 18 do 28 godina.

Obradović tvrdi i da je jedan od uhapšenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Uroš Savić iz Aranđelovca tražio lekarsku pomoć, jer mu nije dobro.

Reporter Tanjuga javlja da je u međuvremenu stigao i otac uhapšenog Miloša Dekića koji traži da se i njemu omogući da uđe u stanicu policije.

Demonstranti su oko 16.00 časova predvođeni liderima SzS od Predsedništva Srbije došli do zgrade policije u Bulevaru Despota Stefana.

Ispred stanice raspređeni su pripadnici žandarmerije, a u krugu policijske stanice nalazi se i ministar unutrašnjih poslova Nebojsa Stefanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Roditelji dvojice uhapšenih demonstranata ušli u policijsku stanicu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2019

BEOGRAD - Roditelji uhapšenog Miodraga Simovića i Nikole Dragosavljevića ušli su danas popodne u zgradu policije u Bulevaru Despota Stefana u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.