Tanja je pronađena mrtva u krvi, na telu su bile rane od ugriza, iza misterioznog ubistva je VAMPIR! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2019, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja je pronađena mrtva u krvi, na telu su bile rane od ugriza, iza misterioznog ubistva je "VAMPIR"! (FOTO)

Andrej Gorbatjuk (26) uhapšen je zbog sumnje da je ubio tatu majstora Tatjanu Podvašeckaju (27), čiji je bio dugogodišnji klijent, a koja je pronađena s ugriznim ranama na vratu.

Ukrajinska policija je uhapsila Gorbatjuka, na čijoj je poternici pisalo da ima dugačke očnjake, oči poput demona i male rogove na čelu.

"Vampir" se trenutno nalazi u pritvoru zbog istrage u kojoj je glavni osumnjičeni za ubistvo poznate umetnice.

Podvašeckaja je pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrtva u lokvi krvi u svom stanu u ukrajinskom gradu Ternopilu, telo je bilo prekriveno ubodnim ranama i ugrizima na vratu, javlja Daily Mirror.

Gorbatjukov demonski "make-over" uključuje i raspolovljeni jezik, zašiljene uši i šiljke na vratu, a oči mu je u crno tetovirala upravo ubijena Tatjana, koja je pre odluke o bavljenju tetoviranjem bila specijalista ginekologije.

Gorbatjukova majka Natalia potvrdila je lokalnim medijima da je njen sin pritvoren. Takođe, izjavila je da je u noći Tatjaninog ubistva njen sin došao kući i priznao joj ubistvo, nakon čega se preobukao, uzeo nekoliko stotina dolara i otišao.

Sve troje su 2014. gostovali na jednoj televizijskoj emisiji u kojoj se Natalia javno odrekla sina zbog promene njegovog izgleda.

- Od zgodnog momka postao je nakaza. Učinila sam sve što sam mogla, išla psiholozima, psihijatrima. Kada je bio dete bio je tih, miran, introvertiran, nikada nisam imala problema s njim - kazala je majka.

Encuentran muerta a una mujer ucraniana con marcas de mordidas en el cuello. Al parecer el presunto asesino podría tratarse de Andrey Gorbatyuk, de 26 años, un hombre al que llaman como “demonio con colmillos” #Noticias #Crimen pic.twitter.com/jsz3tK0WoF

— Periodismo Más Allá (@PMA_Noticias) 19. април 2019.

Gorbatjuk je tada komentarisao da se više sviđa samom sebi sa crnim očima, i da je od detinjstva želeo da promeni svoj izgled.

- Nemam mnogo interesa u životu - priznao je tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.