Tanja Savić po drugi put trudna?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2011, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić po drugi put trudna?

Osim što je njene planove vezane za put u Srbiju poremetila bolest svekra, postoji mogućnost da Tanja Savić doputuje u rodni Radinac tek sledeće godine, a razlog tome bi mogao da bude pevačicina druga trudnoća.

Kako piše nedeljnik “Skandal“, Savićeva, koja se pre šest meseci porodila i na svet donela sina Maksima, poverila se svojoj sestri Bilji, s kojom se redovno čuje preko “skajpa“, da sumnja da je u drugom stanju.

- Poverila se sestri Bilji da primećuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neke poznate simptome kod sebe, ali još nije išla kod lekara da proveri. Dušan zna za njene sumnje i već se unapred raduje. Zamolio je Tanju da što pre ode kod lekara i proveri to ili da uradi test, ali ona želi prvo sama da postane sigurna u svoje sumnje, kao kada je zatrudnela prvi put - rekao je izvor blizak pevačicinoj porodici za “Skandal“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.