Tanja Savić: Moj muž sluša neke čudne pesme na engleskom

Izvor: Blic, 05.Dec.2013, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić: Moj muž sluša neke čudne pesme na engleskom

Pevačica Tanja Savić pre nekoliko meseci vratila se u Srbiju nakon boravka u Australiji, gde je provela skoro dve godine, a ipak priznaje da engleski jezik još uvek nije savladala.

- On sluša neke čudne pesme, na engleskom, koje ja ne razumem. On zna da kaže da se mi uopšte ne kapiramo, ali da živimo zajedno- rekla je Tanja u emisiji Ekskluziv kada su je pitali šta njen suprug sluša od muzike.

Podsetimo, pevačica je u trenutku najveće popularnosti u Srbiji, odlučila da se sa suprugom Dušanom i sinovima preseli u Australiju u potrazi za boljim životom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tanja Savić: Moj muž sluša neke čudne pesme na engleskom

Izvor: Dzungla.org, 05.Dec.2013

Pevačica Tanja Savić pre nekoliko meseci vratila se u Srbiju nakon boravka u Australiji, gde je provela skoro dve godine, a ipak priznaje da engleski jezik još uvek nije savladala.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.