Izvor: Piplmetar.rs, 19.Nov.2023, 00:30

Tanja Bošković retko posećuje snaju i sina, a sad je priznala šta zaista misli o njoj

Odnos glumice Tanje Bošković i njene snaje je pun ljubavi
Jedna od naših najboljih glumica Tanja Bošković gostovala je u emisiji “Balkanskom ulicom” i tom prilikom sa voditeljkom je razgovarala o mnogim životnim temama. Vesna je rekla da jedan izraz nije čula nekoliko decenijama, a to je da je “žena kuća”, a na to se glumica nadovezala da je taj izraz kao stvoren za njenu snaju.
ata images

Odnos glumice Tanje Bošković i njene snaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je pun obostranog poštovanja Glumica je rekla da je taj pojam vrlo specijalna stvar jer je to sada retkost. Tanja Bošković je tom prilikom rekla da je nedavno videla da je jedna majka svojoj ćerki za rođendan poklonila silikonska usta i kaže da je to velika muka i nije krila svoje nezadovoljstvo kada je taj trend u pitanju, ali tvrdi da ljudi čim malo izađu iz Beograda moći će da sretnu te buduće žene kuće.
“Žena kuća, to je vrlo specijalna stvar, znate…retke su sad žene kuće, ili bar ja ne viđam dovoljno često. Ja poznajem nekoliko, nekoliko što starijih, što mladih. To je veoma lepo i alal vera svim majkama koje odneguju žene kuće. Ja sam sad nedavno videla kako je jedna mama svojoj ćerki poklonila silikonska usta za 18. rođendan…Kukala joj majka, znate…to je velika muka, ali malo li izađete iz Beograda, moći ćete da sretnete te buduće žene kuće koje znaju da dočekaju i da isprate, koje znaju da se zasmeju, koje znaju da se isplaču…koje znaju i da se potuku kad treba, ali isto tako i čedo da iznesu i to alal vera…koje znaju i ručak da naprave i lavu da spreme, oca da poštuju i majku i sve to što više nije moderno” – rekla je Tanja u emisiji.
ata images

Pročitajte Definicija lepote ogleda se u fotografiji koju Tanja Bošković krije ceo život, evo šta je na njoj FOTO Da je odnos glumice Tanje Bošković i njene snaje pun poštovanja govori i činjenica da je glumica jednom prilikom za Story izjavila da je njena snaja Katarina od njenog sina napravila čoveka i domaćina.
Kada je njen sin Đorđe odlučio da se odseli u Ameriku da bi bio bliži Katarini koja je tada završavala medicinu, Tanja se nije bunila. Rekla je da im je bilo teško kada su započinjali zajednički život, dok snaja nije dobila licencu za rad, ali da je shvatila da on tamo ide zbog ljubavi i da je posao roditelja da decu nauče da idu gde žele, da je potrebno deci verovati, osnažiti ih u svojim odlukama i pustiti ih da idu svojim putem.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.