Tandem maraton do Mostara

Izvor: Šumadija Press, 23.Jul.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tandem maraton do Mostara

Iz grada na Lepenici krenula biciklistička manifestacija koja prenosi poruke mira i tolerancije, a juče je srdačno dočekana u Užicu.

Naime, na 470 kilometara dug put krenuoje tradicionalni, 12. Tandem maraton „Kragujevac-Mostar“, koji organizuje Paraolimpijski klub „Junior“, uz pomoć Biciklističkog kluba Radnički.

Prenoseći poruke mira, prijateljstva i tolerancije, petnaestak biciklista, među kojima je i tandem u kojem voze dvojica biciklista, od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << je jedan slabovid, a drugi vozi kao „pilot“, stići će u subotu u četiri etape do bratskog grada na Neretvi. Prva etapa je do Užica, druga do Višegrada, a treća do Sarajeva.

Start je obeležila trka predškolaca iz Dečje ustanove „Nada Naumović“ i puštanje jata golubova. Ovu manifestaciju pomogli su Skupština grada Kragujevca i Delta fondacija.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.