Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2023, 15:50

Tanasković: Nema bojazni da će Srbija ostati bez svinjskog mesa

Inspekcije intenzivno kontrolišu promet svinjskog mesa na teritoriji cele Srbije, izjavila je danas ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković i istakla da nema bojazni da će Srbija ostati bez svinjskog mesa zbog afričke kuge svinja. Navela je da je problem panika kod farmera koji svoje svinje pokušavaju da transportuju noću alternativnim putevima preko njiva i na taj način šire zarazu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tanasković: „Nema bojazni da će Srbija ostati bez svinjskog mesa“

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Avg.2023, 09:50

Inspekcije intenzivno kontrolišu promet svinjskog mesa na teritoriji cele Srbije, izjavila je ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković i istakla da nema bojazni da će Srbija ostati bez svinjskog mesa zbog afričke kuge svinja. Navela je da je problem panika kod farmera koji svoje svinje pokušavaju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.