Tanasijević: Kad je pozvao Čukarički, nisam imao dilemu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2021, 08:03

Tanasijević: Kad je pozvao Čukarički, nisam imao dilemu

Klub ima dobre rezultate, forsira mlade igrače i sve to je presudilo da dođem ovde, rekao je novi fudbaler Čukaričkog Strahinja Tanasijević.

Bivši štoper Kjeva iz Verone ima 24 godine, na Banovo brdo je došao u finišu prelaznog roka i zadužio crno-beli dres sa brojem 19.

"Imao sam još šest meseci ugovora sa Kjevom, ali sam uz posredovanje Filipa Đorđevića, nekadašnjeg saigrača, prihvatio ponudu tima sa Banovog brda. Iskreno, nisam želeo da se vraćam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Srbiju, osim u slučaju dogovora sa Čukaričkim. Imao sam još jednu ponudu domaćeg kluba, bilo je još interesovanja, ali ništa konkretno. Znam kakav je moj novi klub, najstabilniji u Srbiji, ima dobre rezultate, forsira mlade igrače, sve to je presudilo da dođem ovde", rekao Tanasijević za klupski sajt.

Tanasijević je od ranije poznavao nekolicinu novih saigrača, a rekao je da mu je cilj da se igrački vrati i da se prilično uželeo utakmica.

"Igrao sam u Radu sa Birmančevićem, Tošića znam iz reprezentacije... Momci su me sjajno prihvatili. Ekipa je mlada, stariji se ponašaju kao da su naši vršnjaci, baš sam srećan ovde u klubu. Odgovaraju mi ambicije kluba koji napada Evropu, moje lične su da se izborim za svoje mesto, da se igrački vratim i da pomognem timu da ostvari ciljeve", optimista je Tanasijević.

Kako kaže, spreman je za maksimalne napore već za duel protiv Vojvodine u petak, u kojem očekuje trijumf svog tima.

"U svakoj utakmici idemo na pobedu, pa će tako biti i protiv Vojvodine. Ako ponovimo pristup meču kao protiv Inđije, rezultat će doći sam po sebi", zaključio je Tanasijević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.