Tamnoputi mladić iz X faktora: Sviđaju mi se Srpkinje, ali one rade samo ono što hoće

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamnoputi mladić iz "X faktora": Sviđaju mi se Srpkinje, ali one rade samo ono što hoće

Džonatan Lumbila (21) obeležio je drugu epizodu „X faktora“. Trudio se da sve vreme sa žirijem priča na srpskom.

- Na drugoj sam godini studija ekonomije, a srpski sam naučio za šest meseci. Mi u Kongu volimo mnogo da pevamo i igramo, a ovde nije baš tako. Ali, Srbija ima pevače koji bolje pevaju. Obožavam srpsku muziku, a Željko Joksimović mi je omiljeni pevač. On zna sve da svira i peva dobro, ali ne zna da pleše. Mogao bih da ga naučim da igra. Sviđa mi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Aleksadra Kovač, dobra je i lepa, a voleo bih i nju da naučim da pleše - kaže Džonatan za „Blic“.

Priznaje da je bio uspešan u zavođenju Srpkinja.

- Imao sam devojke iz Srbije, nekad su te veze bile dobre, nekad loše. Sviđaju mi se Srpkinje, ali one ne slušaju svog momka, rade samo ono što one hoće - kaže ovaj mladić iz Konga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.