Talenat: Slatki ste, ali...

Izvor: Mondo, 06.Jan.2013, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talenat: Slatki ste, ali...

Ova rečenica postala je zaštitni znak Ivana Tasovca. Otkrili smo da je slab na rep muziku!

Još jedno veče izbora polufinalista proteklo je u znaku pevanja i plesa. Pred žirijem su defilovali igrači, pevači, muzičari, ali i mali crtač Luka, koji je Tasovcu poklonio portret koji mu je nacrtao. Nije prošao dalje, ali mu je žiri obećao da će doći na njegovu izložbu u budućnosti.

Oduševila ih je klupska pevačica Ivana Vladović pesmom Vitni Hjuston, smejali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su se pevaču Milošu Nikoliću i njegovom izmišljenom drugu Boletu.

"Ti si bio OK što se tiče pevanja i gitare, ali Bole mi je bio baš kul", našalio se Bosiljčić i poslao mladog kantautora dalje.



Da uspešan nastup ne zavisi samo od talenta ili vežbe, već i od ideje i kreativnosti, pokazali su harmonikaši Stefan i Miloš, koji su sjajno odsvirali "Anesteziju" EKV i "Trooper" benda Iron Maiden. Samo da nisu pevali...

"Ovo je sjajno i inovativno, ali vi baš i ne umete da pevate", pitao je Tasovac, a njih dvojica se k'o iz topa složili da ne umeju. Ipak, gledaćemo ih u daljim emisijama jer su od Bosiljčića i Nataše dobili po jedno "da".

Uspeh slavne Suzan Bojl ponovila je Katarina Kovačević, koja je pevala pesmu "I dreamed a dream" iz mjuzikla "Jadnici".

"Da nisi tako lepa, rekao bih ti da si ti naša Suzan", šarmirao je Bosijčić, Tasovac joj poručio da je velika šteta što je napustila muzičko školovanje zbog fakulteta, a Nataša na njihova dva dodala i svoje treće "da" i poslala Katarinu dalje.



Meksikanac Omar Eskobar probao je da zadivi publiku plesom i pesmom "Ave Maria" Davida Bisbala, ali u njegovom nastupu falilo je... svega! Žiri je "oborio" i plesnu grupu Opozit, kao i repere Bros koji su se sprdali na račun svog izgleda.

Rep je, inače, jedan od omiljenih žanrova Tasovcu, pa je poslao dalje Miloša Šćopića koji je u svojoj pesmi iskritikovao probleme u društvu i okolini, kao i petnaestogodišnjeg repera Savu Ilića.

Iznenađenje večeri bila je sedamnaestogodišnja Aleksandra, koju je dečko pratio na gitari dok je besprekorno pevala "What's going on" grupe 4 Non Blondes. Izvanrednim glasom i originalnom interpretacijom oduševila je žiri i publiku.



Gledali smo sjajne kapoeriste iz Centra brazilske kulture, talentovanog frulaša Stefana Dimitrijevića, tri slovačke muzikalne "babuške", vremešni duo naklonjen tradicionalnim pesmama... I ova epizoda donela je očekivan broj dece koja pevaju ili igraju, koja su od žirija dobijala već ustaljenu rečenicu - "slatki ste, ali...". Falilo im je uigranosti, sluha, vežbe ili samog talenta, što Tasovac, Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić ne opraštaju.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.