Talas demonstracija plavi Srbiju: Hoćemo posao!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talas demonstracija plavi Srbiju: Hoćemo posao!

Protest se prelio u veće gradove u unutrašnjosti gde su pokazali jednaku odlučnost kao u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a demonstracije se preko društvenih mreža najavljuju u sve više mesta.

Užičani, njih oko 200, po pljusku su prošetali od glavnog gradskog trga do Skupštine grada. Bilo je i mladih i starih kojima loše vreme nije smetalo da ponesu transparente sa porukama "Neće vam proći", "Mali Alek, veliko sra...e" i "I da si Bred Pit dosadio bi na TV-u!". Kako su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neki od njih novinarima rekli, na ulice ih je doveo potpuni medijski mrak i jednoumlje koje vlada Srbijom, a ogorčeni su i na intelektualnu elitu.

Pred zgradom Narodnog muzeja u Vranju mladi su protestovali protiv kampanje za koju kažu da je u njoj postojao samo jedan predsednički kandidat.

Sa Trga dr Zorana Đinđića u Zrenjaninu, mnogo mladih, roditelja s decom, ali i penzionera, poručili su: "Ima nas!" Pištaljke su brujale pod prozorima gradskog odbora SNS-a. Kod Fontane u Smederevu, na protestu, takođe su se okupili građani svih doba i zanimanja.

"Vučiću, lopove" - poručili su građani Kraljeva sa Trga srpskih ratnika. Oko 1.000 ljudi okupljenih u Kragujevcu, "kod Krsta", negodovalo je i poručilo da će opet demonstrirati.

"Izlazite napolje", "Lopovi, lopovi", "Pokrali ste izbore", poručili su građani jednog od najsiromašnijih gradova Srbije, Leskovca.

Protestvovalo je i više od 1.000 Čačana, a đacima i studentima pridružili su se profesori srednjih škola i građani. "Ua, Vučiću", "Hoćemo posao", poručili su mladi Čačani.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.