Izvor: 24sata, 26.Nov.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksisti podneli zahtev za poskupljenje usluga

Beogradska taksi udruženja podnela su juče Upravi za cene zahtev za poskupljenje taksi usluga. Taksi udruženja oko nove cene ni ovoga puta nisu bila saglasna pa se u jednom zahtevu traži da start bude 149, a u drugom 129 dinara. Taksisti se slažu da je pad vrednosti dinara prema evru glavni razlog za poskupljenje.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Taksisti traže poskupljenje od sedam do 10 odsto

Izvor: Kurir, 26.Nov.2008

BEOGRAD, 26. novembra (Tanjug) - Zahtevi beogradskih taksi udruženja za poskupljenje njihovih usluga dostavljen je Upravi za cene Sekretarijata za privredu, potvrdio je danas Tanjugu predsednik "Beotaksija" Milivoje Armuš. On je rekao da se, zbog povećanja cena na malo, traži poskupljenje taksi usluga...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.