Taksisti blokirali deo saobraćajnica u centru Beogradu

Izvor: Beta, 03.Jun.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksisti blokirali deo saobraćajnica u centru Beogradu

Taksisti okupljeni u udruženju SITAB blokirali su danas deo saobraćajnica u centru Beograda, u neposrednoj blizini Skupštine grada, zahtevajući da se poveća efikasnost Komunalne policije u borbi protiv, kako smatraju, nelojalne konkurencije u oblasti prevoza putnika. Taksisti su svojim vozilima blokirali ulicu koja od Terazija vodi ka Glavnoj pošti, na desnoj strani kolovoza.Saobraćajna traka u suprotnom smeru nije blokirana, ali se zbog blokade ispred Skupštine grada saobraćaj u širem centru Beograda odvija otežano.To je nastavak protesta te grupe taksista koji smatraju da gradske saobraćajne inspekcije izbegavaju da primene zakon protiv, kako su naveli, "divljih prevoznika i potpuno nekvalifikovanih vozača CarGo-a".Oni su ocenili da postoji dovoljan kapacitet gradskih inspekcija da se izbore sa tim problemom i da, osim blokade grada, oni nemaju drugi način da nateraju gradske vlasti da reaguju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAKSISTI BLIOKIRALI CENTAR GRADA Od Glavne pošte do Terazija i Trga republike SVE STOJI

Izvor: Blic, 03.Jun.2019

Zbog protesta grupe taksista na Trgu Nikole Pašića, ispred Skupštine grada, ovaj deo prestonice se nalazi u totalnoj blokadi!

Nastavak na Blic...

Završen protest taksista, primio ih gradonačelnik Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2019

Taksisti okupljeni u udruženju SITAB blokirali su danas deo saobraćajnica u centru Beograda, u neposrednoj blizini Skupštine grada, zahtevajući da se poveća efikasnost Komunalne policije u borbi protiv, kako smatraju, nelojalne konkurencije u oblasti prevoza putnika. Blokada je završena oko 20...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PROTEST TAKSISTA U BEOGRADU: Na ulici do dobijanja garancija (VIDEO/FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2019

Oko 11 sati ispred gradske skupštine, zaustavili su svoja vozila i zatvorili deo Trga Nikole Pašića od Kneza Miloša do Terazija. To je napravilo saobraćajni kolaps u celom gradu TAKSISTI okupljeni oko Strukovnog udruženja taksi preduzetnika Srbiije u ponedeljak su blokirali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.