Takmičenje za Kraljicu štikli na društvenim mrežama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2020, 14:36

Takmičenje za "Kraljicu štikli" na društvenim mrežama

Novo takmičenje u lepoti, pod nazivom "Kraljica štikli univerzuma", biće održano na društvenim mrežama na internetu, sa zvaničnim početkom od 14. juna ove godine, najavili su organizatori.

Ograničenja za takmičare u smislu pola, državljanstva ili porekla u bilo kom smislu ne postoje, a jedino što je potrebno je da oni budu stariji od 14 godina i voljni da učestvuju.

Snimke na kojima se mogu videti na štiklama kandidati moraju dostaviti u formatu koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << može objaviti na "jutjubu", a sve potrebne informacije biće im dostupne 31. maja, navodi se u saopštenju organizatora.

Osim titule "kraljice štikli univerzuma", divljenja publike i poklona koje će, kao iznenađenje, uručiti sponzori, druge nagrade za pobednika nisu predviđene, stoji takođe u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.