Takmičenje programa Brejnobrejn za decu u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 18.Mar.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje programa Brejnobrejn za decu u Srbiji

U Beogradu se danas održava prvo nacionalno takmičenje u okviru programa "Brejnobrejn" (Brainobrain) za napredno učenje i razvoj veština kod dece starosti od 4 do 14 godina U Beogradu se danas održava prvo nacionalno takmičenje u okviru programa "Brejnobrejn" (Brainobrain) za napredno učenje i razvoj veština kod dece starosti od 4 do 14 godina. Program je fokusiran na razvoj intelektulnih sposobnosti i veština primenom mentalne aritmetike i abakusa uz korišćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << VAK - vizuelno, auditivno, kinestetičke metode kao i razvoj ličnih kvaliteta primenom tehnika iz neuro-lingvističkog programiranja - NLP, piše u saopštenju. "Brejnobrejn" je, kako se navodi, dečija obrazovna platforma koja je tokom 15 godina prerasla u razgranatu mrežu institucija u kojima se sa decom radi na razvoju veština matematike, neuro-lingvističkog programiranja i životnih veština. Program je poreklom iz Indije i postoji u 36 zemalja u svetu, a od septembra 2016. i Srbiji. "Brejnobrejn" program se u Srbiji sprovodi u 17 centara, broj dece u programu je oko 400, od kojih je oko 280 iz Beograda. Osnivač globalnog "Brejnobrejn" programa je Anand Subramaniam koji je internacionalni gost-domaćin prvog nacionalnog takmičenja u mentalnoj aritmetici u Srbiji, koje se organizuje u Šoping centru Stadion na Voždovcu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Indijski startap Brainobrain čini čuda za decu u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Mar.2018

BEOGRAD – Mentalna aritmetika po Brainobrain metodi već godinu i po dana postoji kod nas a u Beogradu je tim povodom održano i prvo nacionalno takmičenje u kome učestvuje više od 200 dece.. .  . Brainobrain je liderska dečija obrazovna platforma koja je tokom 15 godina sa uspehom transformisala...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.