Tajvan: Muškarac devojčici odsekao glavu

Izvor: B92, 28.Mar.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajvan: Muškarac devojčici odsekao glavu

Tajpej -- Obezglavljeno telo trogodišnje devojčice pronađeno je ispred stanice metroa u glavnom gradu Tajvana, Tajpeju, prenosi britanski „Independent“.

Tamošnji mediji navode da je ubica identifikovan samo po prezimenu Vang, uhapšen i zadržan u pritvoru.

Osim toga, navodi se i da je devojčica vozila bicikl nedaleko od svoje majke kada joj je prišao muškarac.

Majka devojčice je za lokalne medije istakla da je mislila da će joj on pomoći da popne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bicikl uzbrdo, ali je on izvukao veliki nož i napao ju je.

Mediji takođe ističu da su prolaznici ubrzo skočili na napadača i pozvali policiju. Takođe, pojavili su se i snimci grupe besnih ljudi ispred policijske stanice u kojoj je zatvoren 33-godišnji napadač.

Državna novinska agencija Central njuz ističe da je napadač već bio hapšen zbog povezanosti sa drogom, kao i da je lečen od psihičkih bolesti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.