Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajni život Davida Bekama (FOTO)

Bivša fudbalska zvijezda David Bekam sve bi učinio za svoju djecu.

Dokazao je to i fotografijom na Instagram profilu njegove supruge Viktorije, koja ga prikazuje u neočekivanom svjetlu

David Bekam je tipičan otac, koji bi za svoju djecu učinio sve što od njega očekuju. Ovo se pravilo posebno odnosi na njegovu kći Harper Seven, za koju je spreman otići korak dalje.

Njegova supruga Viktorija, uhvatila ga je u neočekivanom trenutku, a fotografiju rado >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << podijelila na svom Instagram profilu. David je prikazan na fotografiji u udobnom izdanju sastavljenom od trenirke, kako sjedi na podu dnevne sobe – i šiva haljinicu za kćerinu lutku.

Ne samo da su mnogi pretpostavili kako takav posao obavlja mama koja je inače i slavna dizajnerica, nego su se iznenadili i Davidovom spretnošću s iglom i koncem.

‘Harper ima taticu koji šiva haljine za njene lutke!!! Volimo te #ponosnamama" dio je poruke objavljene uz samu fotografiju koja je u jedan dan prikupila više od 378.000 lajkova, ali i brojne pohvale za predanost svojoj porodici, piše Zadovoljna.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.